Här finns föreningen för dig

Bromma gymnasium har ett aktivt föreningsliv. Föreningarna på Bromma finns inom en rad intresseområden och fyller många viktiga funktioner. Här nedan kan du läsa kort om föreningarna, flera av dem har egna sidor som du hitta till höger.

BGY modellflygförening

Brommas modellflygförening främjar i huvudsak flygning med inomhusmodeller, både helikoptrar och flygplan. Föreningen har möjlighet att använda skolans lediga lokaler för flygning. Kontakta teknikprogrammet för mer information!

Bromma Anime & Manga klubb

En klubb för personer som gillar anime, manga eller japansk kultur och som vill träffa andra som har liknande intressen. Klubben har varit aktiv sedan 2013 med möten på skolan samt aktiviteter utanför skolan.

Bromma IF - Idrottsföreningen

Skolans största förening. Skolan deltar i flera turneringar i bland annat basket fotboll, handboll och ishockey.

Bromma Science Club

Klubben för alla som vet, eller vill veta, vad en Higgspartikel är eller vad som händer vid 0 K.
En resa till Cambridge (UK eller US) står också på programmet.
Se även http://brommascience.blog.se

Bromma Teaterförening

2012 startade Brommas Teaterförening av ett par elever med smak för tiljans strålkastarljus.
Varje vår spelas en pjäs upp, dels för skolans elever men också några föreställningar kvällstid.

Föräldraföreningen

Föräldraföreningen vid Bromma gymnasium har just återstartat sin verksamhet.