Antagning hösten 2015

Antagning till årskurs 1 hanteras av Gymnasieantagningen Stockholms län och inte av skolan.
Se » www.gyantagningen.se för mer information.

e-postadress: gyantagningen@ksl.se

Kolla gymnasieantagningens applikation » Resan till gymnasiet.

Efter den 20 augusti hanteras all reservantagning och skolbyten för alla elever, oavsett årskurs,  lokalt på skolan av » studievägledare.

Café

Dags att äta eller dricka något gott? Sugen på att slappa, snacka, plugga? Caféet är platsen för dig; en våning upp mitt emot aulan.

Gymnasieingenjör

Är du intresserad av att arbeta med teknik? Vill du få en utbildning som förbereder dig för arbetslivet och som ökar dina chanser att få jobb direkt efter gymnasiet?

Föräldraföreningen

Vi vill stödja skolan i elevernas personliga utveckling för att de ska kunna möta verkligheten med de bästa förutsättningar!

Betyg

Betygen hittas på https://skolplatsen.stockholm.se

Elever loggar in med samma användarnamn och lösenord som till datorn.
Går det inte att logga in vänd dig då till elevsupporten, 020 -838 838, och be dem sätta ett nytt lösenord.

Vårdnadshavare loggar in med certifikat eller BankID.

Skolan har ingen support gällande hemsidan.

NIU Basket och Fotboll

Vill du få en gymnasieutbildning av toppkvalitet samtidigt som du kan elitsatsa inom basket eller fotboll? Då är våra nationella idrottsutbildningar (NIU) det rätta valet för dig.

Vad väntar vi på?

• 09:00-15:00 Årskurs 1 - Upprop i aulan därefter introdag
  • Heldag Årskurs 1 - Introdag
  • Heldag Årskurs 1 - Enligt schema 09:00-16:00 Årskurs 2 & 3 - Upprop i aulan därefter läsning enligt schema
  • Heldag FN-dagen

Dagens mat

Klicka på länken nedan för att se veckans matsedel.

Res hit med SL

Hitta till oss

Skolans besöksadress är Nyängsvägen 152, vid Stora Mossen i Bromma. Du når skolans expedition per telefon 08 - 508 494 00.