Gymnasieingenjör

Är du intresserad av att arbeta med teknik? Vill du få en utbildning som förbereder dig för arbetslivet och som ökar dina chanser att få jobb direkt efter gymnasiet?

Café

Dags att äta eller dricka något gott? Sugen på att slappa, snacka, plugga? Caféet är platsen för dig; en våning upp mitt emot aulan.

Hitta till oss

Skolans besöksadress är Nyängsvägen 152, vid Stora Mossen i Bromma. Du når skolans expedition per telefon 08 - 508 494 00.

NIU Basket och Fotboll

Vill du få en gymnasieutbildning av toppkvalitet samtidigt som du kan elitsatsa inom basket eller fotboll? Då är våra nationella idrottsutbildningar (NIU) det rätta valet för dig.

Föräldraföreningen

Vi vill stödja skolan i elevernas personliga utveckling för att de ska kunna möta verkligheten med de bästa förutsättningar!

Kontaktuppgifter:

Dagens mat

• Fiskburgare med bröd, remouladdressing och klyftpotatis
  • Italiensk korvgryta med salami, pasta
  • Veggieburgare med bröd, dressing och klyftpotatis

• 13:00-16:00 Yrkesforum årskurs 3
  • Heldag Friluftsdag