Café

Dags att äta eller dricka något gott? Sugen på att slappa, snacka, plugga? Caféet är platsen för dig; en våning upp mitt emot aulan.

Gymnasieingenjör

Är du intresserad av att arbeta med teknik? Vill du få en utbildning som förbereder dig för arbetslivet och som ökar dina chanser att få jobb direkt efter gymnasiet?

NIU Basket och Fotboll

Vill du få en gymnasieutbildning av toppkvalitet samtidigt som du kan elitsatsa inom basket eller fotboll? Då är våra nationella idrottsutbildningar (NIU) det rätta valet för dig.

Föräldraföreningen

Vi vill stödja skolan i elevernas personliga utveckling för att de ska kunna möta verkligheten med de bästa förutsättningar!

Varmt välkommen till Öppet hus den 17/1 kl. 18.00 – 21.00
Information ges i aulan klockan 18.15 och 19.30.

Tjejer om Teknik

Sal A 419

• 18:00-21:00 Öppet Hus
  • Heldag Sportlov

Dagens mat

• Smörbönsgryta med ris
  • Fisk i ägg-och persiljesås med kokt potatis
  • Kebabgryta med ris

Res hit med SL

Hitta till oss

Skolans besöksadress är Nyängsvägen 152, vid Stora Mossen i Bromma. Du når skolans expedition per telefon 08 - 508 494 00.