Angående plats på Bromma gymnasium

Reservantagningen som pågick under höstterminen är nu avslutad och vi kommer att ta emot nya elever till eventuella lediga platser fr o m vårterminens start.

Är du som elev intresserad av en plats hos oss ska du mejla studievägledarna ditt namn, vilket program det gäller, poäng från grundskolan, nuvarande studieplan samt kontaktuppgifter.

Detta ska du göra perioden 1 december-15 december för att vi ska ha aktuella ansökningar inför vårterminen.

Vi kommer sedan att se över ansökningarna och rangordnar sökanden efter betyg och kontrollerar att studieplanerna överensstämmer med Brommas studieplaner.

Innan skolstart i januari tar vi kontakt med elever som kommer att erbjudas plats.

SYV Eva-Marie Dahl, Ekonomiprogrammet

eva-marie.dahl@stockholm.se

SYV Susanne Monto, Naturvetenskapsprogrammet, Teknikprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet

susanne.monto@stockholm.se