Planering, närvaro och resultat på webben

Schoolsoft är en webbplats som används för att förenkla lärarens administration och förbättra kommunikationen mellan skola och elever respektive hemmet.
För frånvaron används Skola24.

Schoolsoft ger dig som elev tillgång till läxor, lärarnas planering, stenciler som delats ut, Power Point-presentationer, resultat på läxor, prov och arbeten. Du kan dessutom föra in din målsättning i olika ämnen, se dina betyg och få en översikt över vilka kurser du läser/ska läsa/har läst. Nyheter, klasslistor, scheman och aktiviteter på skolan publiceras också.
Lärare och elever loggar dagligen in till Schoolsoft, vårdnadshavare får givetvis en egen inloggning.

Frånvaroanmäl via Skola24

Som elev kan du se din egen frånvaro, är du myndig kan du även frånvaroanmäla dig. Du loggar in med samma användarnamn och lösenord du använder till skoldatorn.

Som vårdnadshavare kan du se frånvaro eller anmäla frånvaro för din dotter/son. Du loggar in med e-legitimation.

Observera att det INTE går att använda Skola24s telefonapplikation.

Schoolsoft

Du får Ditt användarnamn till Schoolsoft vid vårdnadshavarmötet som arrangeras i början av höstterminen.
Kan du inte närvara eller din dotter/son börjar efter mötet anmodas du att kontakta skolans IT-tekniker via e-post Bromma.gymnasium.Support.BRA@Stockholm.se.
Använd samma adress om det skulle uppstå inloggningsproblem.
Ange då elevens namn och personnummer samt till vilket system du behöver åtkomst,