Skolan mitt i byn

Bromma gymnasium är Stockholms äldsta gymnasieskola utanför tullarna. Skolan ligger i ett lugnt område som ger studiero, trygghet och trivsel.

Skolan får bra omdömen i utvärderingar – både nuvarande och tidigare elever tycker att utbildningen håller hög kvalitet. Lärare och elever trivs på skolan och är tillsammans engagerade i att skapa den bästa utbildningen.

Kvalificerad utbildning

Vi erbjuder högskoleförberedande utbildningar inom samhällsvetenskap, naturvetenskap, ekonomi och teknik. En nyhet för läsåret 2012/13 är att du kan lägga till ett fjärde år på teknikprogrammet för att bli gymnasieingenjör.

Genom våra nationella idrottsutbildningar inom basket och fotboll kan du som är idrottsintresserad fullfölja en högskoleförberedande utbildning och samtidigt få tid till din idrottssatsning.

Böcker, tidningar, fakta

Plugga eller koppla av. Välj eller få tips om mängder av böcker och tidningar. Få råd om informationssökning. Låna din kurslitteratur. Kom till biblioteket.

Går du i nian?

Vill du få en bra utbildning? Gå på en skola med stark samanhållning mellan eleverna? Få en gymnasietid att minnas med glädje? Sök till Bromma gymnasium.