Bromma gymnasium

Bromma gymnasium är en av Stockholms äldre gymnasieskolor och har under åren genomgått många förändringar, från ett traditionellt läroverk till en modern gymnasieskola med kvalitativ utbildning som förbereder för framtiden. Skolan ligger nära kommunikationer men ändå i ett lugnt område som ger trygghet och trivsel.

Skolan får bra omdömen i utvärderingar – både nuvarande och tidigare elever tycker att utbildningen håller hög kvalitet. Lärare och elever trivs på skolan och är tillsammans engagerade i att skapa den bästa utbildningen.

Kvalificerad utbildning

Alla våra utbildningar är högskoleförberedande. Här kan du välja Naturvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet, Ekonomiprogrammet med inriktningarna ekonomi och juridik samt Teknikprogrammet med inriktningarna teknikvetenskap och design- och produktutveckling. Designinriktningen har två olika profiler.

Genom våra nationella idrottsutbildningar inom basket och fotboll kan du som är idrottsintresserad fullfölja en högskoleförberedande utbildning och samtidigt få tid till din idrottssatsning.

Böcker, tidningar, fakta

Plugga eller koppla av. Välj eller få tips om mängder av böcker och tidningar. Få råd om informationssökning. Låna din kurslitteratur. Kom till biblioteket.

Går du i nian?

Vill du få en bra utbildning? Gå på en skola med stark samanhållning mellan eleverna? Få en gymnasietid att minnas med glädje? Sök till Bromma gymnasium.