Här finns föreningen för dig

Skolan har många elevföreningar, bland annat för schack, teater, alpinaktiviteter och modellbygge.

Bromma gymnasium har ett aktivt föreningsliv. Föreningarna på Bromma finns inom en rad intresseområden och fyller många viktiga funktioner. Här nedan kan du läsa kort om föreningarna, flera av dem har egna sidor som du hitta till höger.

Bromma IF - Idrottsföreningen

Skolans största förening. Skolan deltar i flera turneringar i bland annat basket fotboll, handboll och ishockey.

Bromma Science Club

Klubben för alla som vet, eller vill veta, vad en Higgspartikel är eller vad som händer vid 0 K.
En resa till Cambridge (UK eller US) står också på programmet.
Se även http://brommascience.blog.se

Föräldraföreningen

Föräldraföreningen vid Bromma gymnasium har just återstartat sin verksamhet.

Elevkåren

Skolan har en aktiv elevkår. De anordnar många trevliga event och aktiviteter för alla skolans elever. De organiserar också studentmösseprovning och säljer skoltröjor.