Brommanästet 2017

I måndags gick finalen i tävlingen Brommanästet 2017 av stapeln i skolans aula, där fem UF-företag från olika program pitchade sina affärsidéer på scen inför en jury från näringslivet och med en publik bestående av hela årskurs 2. Vinnare av förstapriset och av ett stipendium på 2.000 kr blev Tempus Novum UF från Ekonomiprogrammet för sin affärsidé att erbjuda Sveriges första online urmakare. Andra pris och ett stipendium på 1.000 kr gick till Altitude UF från Teknikprogrammet för sin affärsidé att erbjuda drönartjänster till företag. Med 46% av rösterna vann Altitude UF även Publikens pris sponsrat av McDonald's Alviks Torg. Stort tack till juryns medlemmar Charlotte Olsson från Stockholms Handelskammare, Douglas Roos från Nyheter24 och Sebastian Öhrn som driver Herrstil.com samt det svenska skomärket Myrqvist. Slutligen tack till alla våra fantastiska elever som presenterade sina affärsidéer i Brommanästet 2017, ni är framtiden!

Länk till artikel om Brommanästet 2017 i Bromma Tidning: