Välkommen till Entreprenörskap på riktigt 2018

Måndag 26 mars deltager över hundra elever från Bromma gymnasium på världens största mässa för unga företagare: Entreprenörskap på riktigt 2018 på Stockholmsmässan. Sammanlagt 32 UF-företag från skolans alla program ställer ut på mässan som arrangeras av Ung Företagsamhet. Mässan är höjdpunkten på UF-året för många UF-företagare. Här samlas elever från skolor i hela Stockholms län som tar chansen att visa upp sina UF-företag för en stor publik. På plats på mässan kommer UF-företagarna sälja sina produkter och tävla i flera kategorier. Tävlingarna bedöms på plats av jurys från Stockholms näringsliv. Ta chansen att besöka mässan för att träffa våra elever och lyssna till deras resa om hur de vågat göra sin idé till verklighet!

Stockholmsmässan

Måndag 26 mars kl. 12.00-18.00