Att söka plats till åk 2 och 3

Vi kommer inför höstterminen att se över eventuellt lediga platser i åk 2 och 3.

Är du som elev intresserad av en plats hos oss ska du mejla en ansökan till studievägledarna med följande uppgifter:

• Vilket program och inriktning du ansöker till
  • Din nuvarande gymnasieskola och program
  • Din nuvarande studieplan som visar vilka kurser du läser och ska läsa på det program du går nu
  • Betyg från tidigare gymnasiekurser

Kontaktuppgifter så att vi säkert kan nå dig. Ditt fullständiga namn, telefonnummer och mejladress och gärna kontaktuppgifter till vårdnadshavare

Vi tar endast emot intresseanmälningar via mejl och det är viktigt att alla uppgifter enligt ovan finns med i ansökan.

Detta ska du göra senast 18 juni för att vi ska ha aktuella ansökningar inför höstterminen.

Vi kommer sedan att se över ansökningarna i juni och rangordnar sökanden efter betyg och kontrollerar att studieplanerna överensstämmer med Brommas studieplaner. Det är alltså viktigt att du som söker har läst kurser som motsvarar dem enligt vår poängplan för programmet.

Vi tar sedan kontakt med elever som kommer att erbjudas plats.

SYV Eva-Marie Dahl, Ekonomiprogrammet

evamarie.dahl@stockholm.se

SYV Susanne Monto, Naturvetenskapsprogrammet, Teknikprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet

susanne.monto@stockholm.se