Att söka plats till åk 2 och 3

Vi kommer inför höstterminen att se över eventuellt lediga platser i åk 2 och 3.

Är du som elev intresserad av en plats hos oss ska du mejla en ansökan till studievägledarna med följande uppgifter:

Vilket program och inriktning du ansöker till
Din nuvarande gymnasieskola och program
Din nuvarande studieplan som visar vilka kurser du läser och ska läsa på det program du går nu
Betyg från tidigare gymnasiekurser

Kontaktuppgifter så att vi säkert kan nå dig. Ditt fullständiga namn, telefonnummer och mejladress och gärna kontaktuppgifter till vårdnadshavare

Vi tar endast emot intresseanmälningar via mejl och det är viktigt att alla uppgifter enligt ovan finns med i ansökan.

Detta ska du göra senast 18 juni för att vi ska ha aktuella ansökningar inför höstterminen.

Vi kommer sedan att se över ansökningarna i juni. Rangordning av elever görs efter en individuell bedömning såsom betyg, språkval och särskilda skäl som bedöms vara betydelsefulla t ex medicinska-och sociala skäl samt att studieplanen överensstämmer med Brommas studieplan för respektive program.

Vi tar sedan kontakt med elever som kommer att erbjudas plats.

SYV Eva-Marie Dahl, Ekonomiprogrammet

evamarie.dahl@stockholm.se

SYV Susanne Monto, Naturvetenskapsprogrammet, Teknikprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet

susanne.monto@stockholm.se