Så kommer du åt ditt personliga schema – Nytt schema gäller från 3/9 med individuella val och moderna språk

För att komma åt ditt personliga schema måste du logga in på Skolplattformen samt ha tillgång till ditt personliga ID. Se nedan hur du gör för att komma in på Skolplattformen samt se ditt personliga schema.

Tänk på att ditt schema kan komma att uppdateras efter hand så ha som vana att gå in och kolla ditt schema med jämna mellanrum.

Support och felanmälan för Skolplattformen vänder du dig som elev hit: 020-330 900 alt elevsupport@edu.stockholm.se

Åk 1

Klicka på länken för att se hur du loggar in på Skolplattformen: https://youtu.be/RmBqitCvZ-c

För att kunna se ditt personliga schema följer du denna instruktion.

Ditt användarnamn och lösenord fick du när du började.

Åk 2- 3

För att kunna se ditt personliga schema följer du denna instruktion.

För att gå till Skolplattformen går du högst upp på denna sida och klickar på ”Skolplattformen (elever)”

Använder du en mobil eller surfplatta går du högst upp på denna sida och klickar på ”Genvägar” och sedan ”Skolplattformen (elever)”

För att logga in kan du behöva ange ditt användarnamn och lösenord. Kom ihåg att välja elev och inte medborgare när du ska logga in.

OBS! J16A och N16B

Elever i J16A och N16B som är lagda i Engelska 7-gruppen: IVENGENG07P1G5 med lärare VA6, kommer ej att starta på måndag, mer information kommer att komma.