Att söka plats till årskurs 2 eller 3

Om det uppstår lediga platser i åk 2 och 3 inför hösten tar vi in elever som står på vår intresselista. Om du vill sätta upp dig på den så behöver vi följande uppgifter:

• Ditt telefonnummer
  • Vilket program och inriktning du vill gå på. Om du kan tänka dig flera program/inriktningar, så rangordna dem. Ange bara de inriktningar som du verkligen kan tänka dig.

Du kommer under vecka 32 att behöva komplettera med en kopia på studieplan där betyg över samtliga avslutade gymnasiekurser ingår. Mejla din ansökan till studievägledare Eva-Marie Dahl, evamarie.dahl@edu.stockholm.se, och skolan återkommer sedan till dig om du blir erbjuden en plats.

Rangordning av elever görs efter en individuell bedömning utifrån t.ex. studieplan, betyg och språkval. Med anledning av sommaruppehåll kommer intresseanmälningar att hanteras vecka 32.