Vi är en av Stockholms bästa UF-Skolor

Vi är väldigt stolta och glada att vårt arbete med entreprenörskap och företagande tillsammans med UF-Stockholm både ger resultat och motiverar våra elever till ett entreprenöriellt lärande och förhållningssätt.

Juryns motivering:

Stort grattis till er plats i Topp 4 Årets UF-skola!

Under Entreprenörskap på riktigt 2020 delades många priser ut , varav många förstaplaceringar gick till era fina UF-företagare och där Carl Kronberg utsågs till Stockholms UF-lärare 2020. Förutom dessa framgångar i tävlingarna utsågs Bromma gymnasium till en av Stockholms topp 4 UF-skolor i kategorin Årets UF-skola!

Juryn hälsar att det var hårfint i toppen och vi på UFSTHLM vill ta chansen att framföra ett stort grattis till er för ert fina arbete med utveckling av UF-företagande på skolan. Vi ser också fram emot att få se och bidra till ert fortsatta arbete och att få se hur arbetet med UF-företagandet på skolan fortsätter att utvecklas och stärkas!