Annorlunda friluftsdag

Vinterfriluftsdagen blev inte som vanligt i år men solen sken och alla elever hade en härlig dag.

Det var en fantastisk vinterdag med vackert väder och rejäl kyla, men alla elever var så glada att äntligen få träffa sin klass och sina mentorer och ha roligt tillsammans. Mentorerna hade hittat på trevliga, coronasäkra uteaktiviteter för alla ettor och tvåor. Skolan bjöd på bullar och eleverna hade tagit med sig termosar med varm dryck. Det var många glada skratt i pulkabacken, på skridskobanan eller vinterpromenaden.

Eleverna i årskurs tre jobbade hårt med sina gymnasiearbeten både i skolan och på distans. I korridorerna hördes glada skratt och röster. Lärarna handledde eleverna i deras arbete och en del bjöd på fika. Denna dag stod både kunskapen och gemenskapen i centrum. Det är precis så vi vill ha det här på Bromma gymnasium!