Betyg

Alla studenter kan hämta sina examensbevis på skolans expedition från och med 21 juni. Alla elever kan se sina betyg på Skolplattformen i Elevdokumentation från och med den 18 juni. Inga betyg skickas hem.

Du som tagit studenten är välkommen till skolans expedition 21 juni-2 juli kl. 09.00-15.00 för att hämta ut ditt examensbevis. Du kan även hämta det efter sommaren. Det är viktigt att du hämtar ut ditt original så att du kan ta kopior av det och ge till de som behöver. Examensbeviset är en värdehandling och måste därför hämtas ut personligen mot uppvisande av legitimation. I kuvertet med ditt examensbevis finns viktig information om vad som gäller för ditt betyg vid ansökan till högskolan. Där finns också ett brev till dig från Sveriges kronprinsessa.