Högskoleförberedande program

Antal: 16

• Välj Bromma gymnasium

Vill du få en bra utbildning? Gå på en skola med stark samanhållning mellan eleverna? Få en gymnasietid att minnas med glädje? Sök till Bromma gymnasium!

• Närvaron är obligatorisk

Det är viktigt att du deltar i skolarbetet då dina studieresultat är helt beroende av din närvaro och ditt engagemang i dina studier och i skolan. Obligatorisk närvaro gäller för samtliga schemalagda lektioner och mentorsdagar. Likaså gäller närvaro om lärare och klass kommit överens om arbete på annan tid eller plats (till exempel studiebesök).

• Teknikprogrammet

Vi erbjuder en utbildning som ger dig redskap och teknisk kompetens för fortsatta högskolestudier inom många områden. Du kan bli arkitekt, flygledare, produktvecklare och mycket mer.

• Naturvetenskapsprogrammet

Naturvetenskapsprogrammet ger dig kunskap om livets villkor och sammanhangen i naturen. Programmets bredd och djup ger dig optimala möjligheter till framtida studier.

• Bromma gymnasium

Bromma gymnasium är en modern gymnasieskola med utbildning av hög kvalitet.  Här möts du av legitimerade och engagerade lärare som trivs med sitt arbete och utvecklar undervisningen tillsammans med ambitiösa elever.

• Ekonomiprogrammet

Detta är programmet för dig som vill stimulera ditt intresse – nationellt och internationellt – för ekonomi, samhälle och historia och som vill utveckla och bygga upp dina kunskaper samt din kompetens inom dessa områden.

• IT

1:1-satsning på gymnasieskolan

Tillgång till egen dator/ipad för alla gymnasieelever

På Bromma gymnasium får alla elever tillgång till egen dator eller ipad.

• Fräscha lokaler och sammanhållning

Bromma gymnasium ligger i ett lugnt och vackert bostadsområde, men nära kommunikationer. Det är bara en kort promenad till skolan från Stora Mossens tunnelbanestation.

• Förstasida

Bromma gymnasium är en modern gymnasieskola med en kvalitativ utbildning som hela tiden utvecklas i samråd med de ambitiösa eleverna.