Introduktionsprogram

Antal: 8

• Välj Bromma gymnasium

Vill du få en bra utbildning? Gå på en skola med stark samanhållning mellan eleverna? Få en gymnasietid att minnas med glädje? Sök till Bromma gymnasium.

• Närvaron är obligatorisk

Det är viktigt att du deltar i skolarbetet då dina studieresultat är helt beroende av din närvaro och ditt engagemang i dina studier och i skolan. Obligatorisk närvaro gäller för samtliga schemalagda lektioner och mentorsdagar. Likaså gäller närvaro om lärare och klass kommit överens om arbete på annan tid eller plats (till exempel studiebesök).

• Språkintroduktion

Du som vill bli behörig till ett nationellt program, är välkommen till oss.

Bromma gymnasium erbjuder Språkintroduktion, där du studerar på heltid och följer din individuella studieplan.

• Stockholms stads logotype på lila botten.

Introduktionsprogram IM

Introduktionsprogrammen är för dig som vill bli behörig till ett nationellt program eller som vill hitta en väg ut i arbetslivet.

• IT

1:1-satsning på gymnasieskolan

Tillgång till egen dator/ipad för alla gymnasieelever

På Bromma gymnasium får alla elever tillgång till egen dator eller ipad.

• Förstasida

Bromma gymnasium är en modern gymnasieskola med en kvalitativ utbildning som hela tiden utvecklas i samråd med de ambitiösa eleverna.